Vezi numele si pozitia hotelurilor pe Google Maps

Hoteluri Dhermi


Arata /Ascunde acesta harta !

Descriere

Dhermi este un satuc situat la circa 40 km. sud de orasul Vlore (in linie dreapta). Practic nu este atat de important satucul, cum sunt celebre datorita acestui satuc PLAJELE din zona. Deoarece distanta fata de Vlore este relativ mica, foarte multe agentii de turism alipesc zona Dherme de Vlore (fiind oarecum corect, deoarece satul este situat in judetul Vlore). Totusi distanta pe care trebuie sa o parcurgeti din Vlore pentru a ajunge la Dhermi (cu masina) este de 120 km. pe drum de munte (se inconjoara Muntele Cika). Odata ajunsi la Dhermi - va indreptati catre plajele din zona, unele mai mici,a ltele putin mai mari.

 

PLAJA DHERMI - una din cele mai cunoscute plaje din Albania - nisip grunjos, pietris si pietricele mai mari, coroborate cu culoarea azurie a apei Marii Ionice - se creaza o atmisfera de vis

 

PLAJA DRYMADES - o alta plaja spectaculoasa, din pietris si nisip grunjos - va recomand sa urmariti imaginile panoramice de la Drymades Inn Resort****. Plaja este suficient de lata, avand zone amenajate si zone neamenajate, iar seara se ofera un spectacol de emotie si de culoare oferit de mirificele apusuri de soare.

 

PLAJA DHRALE - o alta frumoasa si putin cunoscuta plaja, situata in zona Dhermi.

 

In zona exista si multiple alte plaje superbe, unele private, altele publice, care merita descoperite si admirate, precum sunt Gjipe Beach si Jali Beach din zona.

  • Conditiile de cazare ale unitatilor prezentate pe www.plaja.ro respecta standardele turistice locale.

  • Toate tarifele si ofertele sunt valabile in limita disponibilului si pot expira in orice moment si nu sunt retroactive.

  • Ofertele Speciale si Reducerile de orice tip NU se pot combina intre ele cu exceptia ofertelor la care este mentionata aceasta posibilitate si nici nu se aplica retroactiv .

  • Fotografiile de pe site sunt doar de prezentare si nu pot fi considerata contractuale,ele reprezentand doar efortul nostru de a imbunatatii calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare.

    Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.plaja.ro catre beneficiarii rezervarilor.

Oferte Last Minute !