Vezi numele si pozitia hotelurilor pe Google Maps

Hoteluri Costinesti

Pensiuni/Vile Costinesti


Arata /Ascunde acesta harta !

Descriere

Costinesti statiunea este situata intre Tuzla (7 km ) si Olimp ( 5 km ) pe malul marii .Din Drumul National  se face stanga la bifurcatia (semnalizata )  si se merge cam 2 km pana in statiune . Este lipita de satul Schitu. 

Costinesti -statiunea tineretului , a cunoscut in ultimii ani o transformare foarte rapida in ceea ce priveste baza de cazare. Daca hotelurile au ramas aceleasi si nu au mai fost construite altele, in schimb vilele si casele de vacanta s-au inmultit intr-un ritm incredibil in doar cativa ani, constituind cea mai insemnata parte a bazei de cazare a statiunii.Dupa inundatiile din 2005 , s-au facut reparatii majore la o parte din suprafata statiunii. si din faleza. Posibilitati multiple de agrement pentru tineri in restaurante, terase, baruri si cele mai mari discoteci de pe Litoralul Romanesc .

  

Plaja

 Plaja statiunii Costinesti are doua caracteristici : cea din partea de sud lata si incapatoare dar si foarte aglomerata, cu intrarea in apa putin pietroasa (zona obelisc , BTT)  si partea din Nord (spre Epava )  o plaja ingusta , marginita de o faleza nu foarte inalta dar avand un nisip fin si apa curata.

Cazare,Hoteluri,Vile,Pensiuni, Apartamente

Costinesti cazarea - in general , sunt putine hoteluri dar sunt multe vile si minihoteluri, Majoritatea cazarilor sunt de 2 si 3 stele. O parte insemna din unitatile de cazare ofera cazare pentru tineri , studenti si elevi la tarife convenabile.

Hoteluri si Vile 3 stele:  Vile Vox  Amiral**,Hotel Stefania***,Vila Junona ***,Vila Viky***,Hotel Pierre***, Vila Cris***,Vila Briza***, Vila Andreea***,

Hoteluri si Vile 2 stele: Vila Victoria, Hotel Forum**,Vila Iunia**, Vila Gemenii **, Vila Tiberius**,Hotel White Inn**,Vila Marin**, Vile Alfa,Beta,Gamma**, Vila Adriana**, Alex**, Babilon*, Briza Marii**, Pensiunea Comandor** Hotel Costinesti*,  Vila Delta**,Hanul Ielelor ***, La Rascruce**, Pensiunea Lagos**, Vila Pop Dan**, Vila Tomis**, Vila Triumf**, Vila Zaharia, Hotel Perla Marii **, Casa Soremar**,

Hoteluri si Vile 1 stea: Vile Amiral Nord *  ,Vila Coral*, Casute De Lemn,Hotel Azur* , Vila Delfin*, Vile Belvedere* ,Vila Bibi*, Casute Meduza, Vila Ademona*, Vila Amario*, Hotel Costinesti*, Vile Albatros*,Vila Ademona*, Vila Harris*,Hotel Victoria**, Vila Bianca*, Hotel Felix*, Vila Galaxy*, Vile Mistral*, Vila Panselutelor**, Vila Pescarus*,Vila Raluca*, Vila Selena*, Vila Sofia**, Vila Tana*, Vila Vacanta*, Vila Maxim*

Imobiliare in regim hotelier: Cazarile particulare sunt infloritoare si reprezinta sursa principala  de castig a marii majoritati a localnicilor din Costinesti. Celebritatea si preturile cele mai reduse de pe litoral determina in perioadele de varf a sezonului supraaglomerarea statiunii

 

 

 
  • Conditiile de cazare ale unitatilor prezentate pe www.plaja.ro¬†respecta standardele turistice locale.

  • Toate tarifele si ofertele sunt valabile in limita disponibilului si pot expira in orice moment si nu sunt retroactive.La ofertele Zile Gratuite ,noptile gratuite se considera cele cu tarife mai mici in cazul in care exista tarife diferentiate !

  • Ofertele Speciale si Reducerile de orice tip NU se pot combina intre ele cu exceptia ofertelor la care este mentionata aceasta posibilitate si nici nu se aplica retroactiv¬† contractelor incheiate anterior.

  • Fotografiile de pe site sunt doar de prezentare si nu pot fi considerata contractuale,ele reprezentand doar efortul nostru de a imbunatatii calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare.

    Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.plaja.ro catre beneficiarii rezervarilor.

Super Oferte Litoral 2019 !