Vezi numele si pozitia hotelurilor pe Google Maps

Hoteluri Costinesti

Pensiuni/Vile Costinesti

Vile la cheie Costinesti


Arata /Ascunde acesta harta !

Descriere

Costinesti statiunea este situata intre Tuzla (7 km ) si Olimp ( 5 km ) pe malul marii .Din Drumul National  se face stanga la bifurcatia (semnalizata )  si se merge cam 2 km pana in statiune . Este lipita de satul Schitu. 

Costinesti -statiunea tineretului , a cunoscut in ultimii ani o transformare foarte rapida in ceea ce priveste baza de cazare. Daca hotelurile au ramas aceleasi si nu au mai fost construite altele, in schimb vilele si casele de vacanta s-au inmultit intr-un ritm incredibil in doar cativa ani, constituind cea mai insemnata parte a bazei de cazare a statiunii.Dupa inundatiile din 2005 , s-au facut reparatii majore la o parte din suprafata statiunii. si din faleza. Posibilitati multiple de agrement pentru tineri in restaurante, terase, baruri si cele mai mari discoteci de pe Litoralul Romanesc .

  

Plaja

 Plaja statiunii Costinesti are doua caracteristici : cea din partea de sud lata si incapatoare dar si foarte aglomerata, cu intrarea in apa putin pietroasa (zona obelisc , BTT)  si partea din Nord (spre Epava )  o plaja ingusta , marginita de o faleza nu foarte inalta dar avand un nisip fin si apa curata.

Cazare,Hoteluri,Vile,Pensiuni, Apartamente

Costinesti cazarea - in general , sunt putine hoteluri dar sunt multe vile si minihoteluri, Majoritatea cazarilor sunt de 2 si 3 stele. O parte insemna din unitatile de cazare ofera cazare pentru tineri , studenti si elevi la tarife convenabile.

Hoteluri si Vile 3 stele:  Vile Vox  Amiral**,Hotel Stefania***,Vila Junona ***,Vila Viky***,Hotel Pierre***, Vila Cris***,Vila Briza***, Vila Andreea***,

Hoteluri si Vile 2 stele: Vila Victoria, Hotel Forum**,Vila Iunia**, Vila Gemenii **, Vila Tiberius**,Hotel White Inn**,Vila Marin**, Vile Alfa,Beta,Gamma**, Vila Adriana**, Alex**, Babilon*, Briza Marii**, Pensiunea Comandor** Hotel Costinesti*,  Vila Delta**,Hanul Ielelor ***, La Rascruce**, Pensiunea Lagos**, Vila Pop Dan**, Vila Tomis**, Vila Triumf**, Vila Zaharia, Hotel Perla Marii **, Casa Soremar**,

Hoteluri si Vile 1 stea: Vile Amiral Nord *  ,Vila Coral*, Casute De Lemn,Hotel Azur* , Vila Delfin*, Vile Belvedere* ,Vila Bibi*, Casute Meduza, Vila Ademona*, Vila Amario*, Hotel Costinesti*, Vile Albatros*,Vila Ademona*, Vila Harris*,Hotel Victoria**, Vila Bianca*, Hotel Felix*, Vila Galaxy*, Vile Mistral*, Vila Panselutelor**, Vila Pescarus*,Vila Raluca*, Vila Selena*, Vila Sofia**, Vila Tana*, Vila Vacanta*, Vila Maxim*

Imobiliare in regim hotelier: Cazarile particulare sunt infloritoare si reprezinta sursa principala  de castig a marii majoritati a localnicilor din Costinesti. Celebritatea si preturile cele mai reduse de pe litoral determina in perioadele de varf a sezonului supraaglomerarea statiunii

 

 

 
  • Conditiile de cazare ale unitatilor prezentate pe www.plaja.ro respecta standardele turistice locale.

  • Toate tarifele si ofertele sunt valabile in limita disponibilului si pot expira in orice moment si nu sunt retroactive.

  • Ofertele Speciale si Reducerile de orice tip NU se pot combina intre ele cu exceptia ofertelor la care este mentionata aceasta posibilitate si nici nu se aplica retroactiv .

  • Fotografiile de pe site sunt doar de prezentare si nu pot fi considerata contractuale,ele reprezentand doar efortul nostru de a imbunatatii calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare.

    Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.plaja.ro catre beneficiarii rezervarilor.

Black Friday Litoral 2018 !