Vezi numele si pozitia hotelurilor pe Google Maps

Hoteluri Costa da Caparica


Descriere

Costa da Caparica este un oraş portughez, situat în municipalitatea Almada. Are o populaţie de 11,707 locuitori si o suprafata totala de 10.88 km ². Costa da Caparica este atestat ca oraş din decembrie 2004.

Caparica este cunoscut pentru plajele sale numeroase. Plajele sunt foarte populare în timpul verii, datorită apropierii lor de capitala Lisabona, situata dincolo de râul Tagus. Aceste plaje au suferit din cauza eroziunii, în ultimii ani. Guvernul portughez a luat masuri pentru a reduce acest fenomen, dar, din pacate, eroziunea a continuat, la mai multe dintre plajele situate cel mai aproape de gura de vărsare a râului Tagus.

Peste podul 25 Aprilie, dinspre Lisabona, descoperim plaje magnifice cu nisip fin, ce se întind la sud, pe o distanta de aproape 30 de kilometri, de la Caparica la Cabo Espichel.

Caparica, sat pescaresc şi gazda pentru diferite case de oaspeţi şi hoteluri mici, este în principal o statiune de litoral, populata in special de locuitorii capitalei Lisabona.

De la Lisabona se poate ajunge foarte simplu la Costa da Caparica, prin intermediul transportului public. In sezonul de vara, exista autobuze care se indreapta catre Caparica direct de la Campo Grande; iar in timpul anului, puteti face o calatorie scurta cu feribotul de la Praca do Comercio la Cacilhas, de unde puteti lua autobuzul catre Caparica.

Vizitatorii statiunii Caparica nu trebuie sa rateze urmatoarele obiective turistice:

Pe o stanca, deasupra plajei cu barcile sale viu colorate, se afla Manastirea Capucinilor, fondata in 1558. Pentru amatorii de scăldat, un mijloc de transport pe cale ferata, deschis si aerisit, strabate 10 km de-a lungul plajelor din Costada da Caparica, in timpul lunilor de vară.

În apropiere, mai la sud şi la adăpostul unor păduri de pini, Lagoa da Albufeira oferă plaje cu nisip fin şi o atmosferă de tip familial, cu restaurante, o zona de camping şi o şcoală de wind-surfing bine organizata.

Obiective turistice in Costa da Caparica si in apropiere:

- castele: Guimaraes, Montemor - o - Velho, Soure, Leiria, Ourem, Santa Maria da Feira, Marialva, Pinhel, Almourol, Castelul Maurilor, Sao Jorge, Portalegre, Marvao, Sagres, Braganca, Silves, zidurile cetatii Serpa;

- monumente: turnul din Belem, Monumentul Descoperirilor, Cristo Rei, Peninsula Razboiului;

- gradini si parcuri: Gradina Botanica a Universitatii din Coimbra, Gradina da Estrela, Gradina Santa Barbara, Gradina Palatului Episcopal;

- palate si case istorice: Palatul Ducilor de Braganca, Palatul National Ajuda, Palatul National Belem, Palatul Monserrate, Palatul National Pena, Palatul National Queluz, Palatul National Sintra, Palatul National Mafra, Palatul Mateus, Casa do Infante, Palatul Episcopal, Palatul Bursei, Palatul Arhiepiscopului, Palatul Seteais, Quinta da Regaleira;

- muzee si galerii: Muzeul Calouste Gulbenkian, Colectia Berardo, Fundatia Serralves, Biblioteca Joanina, Muzeul Electricitatii, Muzeul National al Trasurilor, Muzeul Biscainhos, Muzeul Medina, Muzeul Pius al XII-lea, Muzeul National Soares doa Reis, Muzeul Militar, Muzeul de Arheologie Serpa, Muzeul Ceasului;

- biserici si manastiri: Manastirea Jeronimos, Catedrala din Braga, Catedrala din Porto, Biserica Sf. Francisc, Turnul si Biserica Clericilor, catedrala din Viseu, locul de pelerinaj Bom Jesus do Monte, Manastirea Batalha, Manastirea Ordinului lui Hristos, Manastirea Alcobaca, Bazilica Estrela, Biserica Santo Ildefonso, Bazilica Congregados, Biserica Sf. Pavel, Sanctuarul Sameiro, Biserica Milei, Biserica Sao Vicente, Biserica Bom Jesus da Cruz, Biserica Sf. Maria, Manastirea Sao Vicente de Fora, Panteonul National, Biserica Nossa Senhora dos Remedios, Manastirea Carmo;

- atractii naturale: Ponta da Piedade, Parcul natural Ria Formosa, Parcul natural de Coasta Alentejo si Vicente.

 
  • Conditiile de cazare ale unitatilor prezentate pe www.plaja.ro respecta standardele turistice locale.

  • Toate tarifele si ofertele sunt valabile in limita disponibilului si pot expira in orice moment si nu sunt retroactive.La ofertele Zile Gratuite ,noptile gratuite se considera cele cu tarife mai mici in cazul in care exista tarife diferentiate !

  • Ofertele Speciale si Reducerile de orice tip NU se pot combina intre ele cu exceptia ofertelor la care este mentionata aceasta posibilitate si nici nu se aplica retroactiv  contractelor incheiate anterior.

  • Fotografiile de pe site sunt doar de prezentare si nu pot fi considerata contractuale,ele reprezentand doar efortul nostru de a imbunatatii calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare.

    Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.plaja.ro catre beneficiarii rezervarilor.

Super Oferte Litoral 2019 !