ContactREZERVARI LITORAL 2017

AGENTIA EST TURISM

Strada Poiana Florilor Nr 15, Etaj 2, Apt 5, Sect. 4,Bucuresti

(Cladirea Telestar - colt cu B-dul Regina Maria nr 80- langa intersectia cu Str. 11 Iunie )

 

Telefon:  021 320 10 25  ( linii multiple)


Luni-Vineri: 10.00-17.00

  Sambata,Duminica :  inchis

 

 

 Pentru informatii & rezervari va rugam alegeti una din modalitatile de contactare   :

 


 

 

Licenta de Turism Agentia Est Turism nr 2759/09.07.2015

Asigurarea turistilor pentru rambursarea cheltuielilor de repatriere si/sau a sumelor achitate in cazul insolvabilitatii sau falimentului Agentiei - Polita Omniasig Nr. I 43091, valabilitate 09.02.16-08.02.17

SC EST CONCEPT SRL - inregistrata la Registrul Comertului Bucuresti cu J40/6848/2015 si Codul Unic de Identificare (CUI) : RO 13797295.

Informatii financiare si de inregistrare ale societatii noastre pot fi verificate pe site-urile Registrului Comertului , Ministerului de Finante si Ministerul Turismului.

Documente legale : 

Licenta Turism Est Turism Asigurare Est Turism
Licenta de Turism - Agentia Est Turism - Bucuresti  Asigurarea Turistilor privind repatrierea si rambursarea sumelor achitate in cazul falimentului sau insolvabilitatii  


  • Conditiile de cazare ale unitatilor prezentate pe www.plaja.ro respecta standardele turistice locale.

  • Toate tarifele si ofertele sunt valabile in limita disponibilului si pot expira in orice moment si nu sunt retroactive.

  • Ofertele Speciale si Reducerile de orice tip NU se pot combina intre ele cu exceptia ofertelor la care este mentionata aceasta posibilitate si nici nu se aplica retroactiv .

  • Fotografiile de pe site sunt doar de prezentare si nu pot fi considerata contractuale,ele reprezentand doar efortul nostru de a imbunatatii calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare.

    Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.plaja.ro catre beneficiarii rezervarilor.

Oferte Last Minute !