ContactREZERVARI LITORAL 2019

AGENTIA EST TURISM

Strada Poiana Florilor Nr 15, Etaj 2, Apt 5, Sect. 4,Bucuresti

(Cladirea Telestar - colt cu B-dul Regina Maria nr 80- langa intersectia cu Str. 11 Iunie )

 

Telefon:  021 320 10 25  ( linii multiple)


Luni-Vineri: 09.00-17.00

  Sambata,Duminica :  inchis


 Pentru informatii & rezervari va rugam alegeti una din modalitatile de contactare   :

 


 

 

Licenta de Turism Agentia Est Turism nr 1506/18.03.2019

Asigurarea turistilor pentru rambursarea cheltuielilor de repatriere si/sau a sumelor achitate in cazul insolvabilitatii sau falimentului Agentiei - Polita Omniasig Nr. I 52061 , valabilitate 30.01.2019-29.01.2020

SC EST CONCEPT SRL - inregistrata la Registrul Comertului Bucuresti cu Nr. J40/6848/2015 si Codul Unic de Identificare (CUI) : RO 13797295.

Informatii financiare si de inregistrare ale societatii noastre pot fi verificate pe site-ul Ministerul Turismului. si Ministerului de Finante

Documente  : 

Licenta Turism Est Turism Asigurare Est Turism
Licenta de Turism - Agentia Est Turism Asigurarea Turistilor privind repatrierea si rambursarea sumelor achitate in cazul falimentului sau insolvabilitatii  

 


  • Conditiile de cazare ale unitatilor prezentate pe www.plaja.ro¬†respecta standardele turistice locale.

  • Toate tarifele si ofertele sunt valabile in limita disponibilului si pot expira in orice moment si nu sunt retroactive.La ofertele Zile Gratuite ,noptile gratuite se considera cele cu tarife mai mici in cazul in care exista tarife diferentiate !

  • Ofertele Speciale si Reducerile de orice tip NU se pot combina intre ele cu exceptia ofertelor la care este mentionata aceasta posibilitate si nici nu se aplica retroactiv¬† contractelor incheiate anterior.

  • Fotografiile de pe site sunt doar de prezentare si nu pot fi considerata contractuale,ele reprezentand doar efortul nostru de a imbunatatii calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare.

    Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.plaja.ro catre beneficiarii rezervarilor.

Super Oferte Litoral 2019 !