Vezi numele si pozitia hotelurilor pe Google Maps

Hoteluri Constanta


Arata /Ascunde acesta harta !

Descriere

  Constanta este resedinta Judetului Constanta si se afla la circa 250 km de Bucuresti ,pe Litoralul Romanesc al Marii Negre. Este invecinat spre nord cu statiunea Mamaia si apoi orasul Navodari la circa 15 km iar spre sud urmeaza in ordine Agigea (7 km ), Eforie Nord (15 km ) si toate celelalte statiuni ale litoralului nostru .Al doilea oras ca importanta de pe litoral , Mangalia se afla la 45 km spre sud iar granita cu Bulgaria la inca 15 km . Intre aceste doua orase sunt situate toate statiunile turistice estivale ale Romaniei exceptand statiunea Mamaia si localitatile 2 Mai si Vama Veche.

Constanta ,al doilea oras ca marime din tara noastra dupa capitala, este in mare masura un  oras turistic beneficiind de o baza de cazare clasica constituita din hoteluri si complexe turistice dar si de mari posibilitati de cazare la cetatenii din oras in case , apartamente sau vile proprietate particulara . In general in acest sistem de cazare calitatea serviciilor si tarifelor variaza foarte mult , putandu-se gasi solutii convenabile pentru orice buzunar sau confort dorit.  Cazarea pe timpul vacantei dvs la mare in Constanta poate fi o solutie acceptabila avand in vedere urmatoarele aspecte: preturile convenabile la cazare ; reteaua de transport in comun care permite pe timpul sezonului estival o buna legatura cu statiunea Mamaia dar si cu celelalte statiuni din sudul litoralului; preturile mai mici in oras la restaurante ,magazine, piete,etc decat in statiuni ; posibilitati de divertisment care in statiuni nu exista cum ar fi: teatre, cinema, muzee ,portul turistic TOMIS etc.

 

Orasul Constanta ofera diverse posibilitati de agrement turistilor din care enumeram pe cele mai cunoscute :

Portul turistic TOMIS Aflat in vecinatatea celebrului CAZINO si a plajei ,,Modern"  portul este un acvatoriu aparat de diguri de beton in care sunt ancorate yahturi, veliere si vaporase de agrement .Este singurul loc unde se pot vedea yahturi venite din diverse colturi ale lumii si de unde se pot face excursii pe mare pe cele cateva ambarcatiuni destinate agrementului . Cateva restaurante aflate  pe cheiurile portului va ofera o priveliste deosebita si un meniu bogat in specialitati marine. In imediata apropiere se afla Farul Genovez (construit de englezi in 1860) .O zona care nu trebuie evitata daca veniti la Constanta ,aici ve-ti simti parfumul marii si al calatoriilor pe indepartate meleguri. 

Muzeul Marinei Unicul muzeu de acest gen din tara dispune de o colectie foarte interesanta de diferite exponate din istoria navigatiei civile si militare iar pretul de intrare este accesibil.

Delfinariul Daca aveti copii si vreti sa le oferiti o ora foarte placuta, cel mai indicat loc din Constanta este Delfinariul , unde au loc spectacole de mai multe ori pe zi Delfinariul este situat in apropiere de Mamaia si se ajunge foarte usor cu traseul nr 40 .

Acvariul  Vis a vis de Cazino se afla Acvariul din Constanta cu o colectie interesanta de diferite de specii de pesti si diverse animale marine.De la plaja ,,Modern '' se ajunge pe jos in 5 min.

Muzeul de Istorie si Arheologie Nationala. Situat in Piata Ovidiu, unde se afla si celebra statuie cu acelasi nume, muzeul adaposteste exponate si vestigii ale vechii cetati Tomis dar si multe alte marturii ale civilizatiei de pe malul Marii Negre din  cele mai vechi timpuri cum ar fi : edificiul roman cu mozaic ,ruinele cetati tomis etc.

Teatrele : Teatru de balet Oleg Danovschi  ,unul din cele mai cunoscute teatre de balet din tara noastra isi asteapta spectatorii cu un repertoriu original,sustinut de o trupa de artisti deosebiti : Teatrul de Revista Fantasio si Teatrul Liric sunt deasemenea alte posibile locuri de petrecere a timpului pentru iubitorii acestor genuri artistice.

Edificii religioase : Moscheea Constanta -construita (1910) in stil maur este o copie fidela a marii moschei Konia din Turcia cu un minaret foarte inalt (50m) de unde se deschide o incantattoare panorama a portului si orasului si cu o frumosa pictura murala interioara . Catedrala Ortodoxa din Constanta ridicata in 1895 in stilul traditional al Tarii Romanesti si Biserica Greaca unde se efectuaeza slujbe in limba greaca. 

 

Plaja

 Constanta dispune de doua plaje amenajate de primaria orasului : Plaja Modern situata in apropiere de zona peninsulara langa Portul Turistic Tomis si Plaja 3 Papuci in zona de Nord a orasului spre Mamaia.  Sunt plaje de nivel mediu cu dotari de agrement ,terase,restaurante,servicii de salvamar ,terenuri de fotbal si volei. etc

Obiective Turistice

 

Cazare,Hoteluri,Vile,Pensiuni, Apartamente

Constanta beneficiaza de o baza de cazare clasica constituita din hoteluri si complexe turistice dar si de mari posibilitati de cazare la cetatenii din oras in case , apartamente sau vile proprietate particulara . In general in acest sistem de cazare calitatea serviciilor si tarifelor variaza foarte mult , putandu-se gasi solutii convenabile pentru orice buzunar sau confort dorit.  Cazarea pe timpul vacantei dvs la mare in Constanta poate fi o solutie acceptabila avand in vedere urmatoarele aspecte: preturile convenabile la cazare ; reteaua de transport in comun care permite pe timpul sezonului estival o buna legatura cu statiunea Mamaia dar si cu celelalte statiuni din sudul litoralului; preturile mai mici in oras la restaurante ,magazine, piete,etc decat in statiuni ; posibilitati de divertisment care in statiuni nu exista cum ar fi: teatre, cinema, muzee ,portul turistic TOMIS etc.

Hoteluri 4 stele: Hotel Dali***,Hotel Royal****, Hotel Bulevard***/****

 

Hoteluri 3 stele:Hotel Ibis***, Hotel Class***, Hotel Kleyn***, Hotel   Guci  ***,Hotel Capri  ***, Hotel  Palace***,  Hotel Bulevard***/****, Hotel Milenium***,Hotel New Safari***,Hotel Oxford***,Hotel Maria***,Hotel Scala***,Hotel  Jolie ***,Vila Irina***,

 

Hoteluri 2 stele:Hotel Cora**, Sat Vacanta, Hotel Sport**,Hotel  Turist** , Hotel Tineretului**,  Hotel  Intim  **,Hotel  Astoria **, Hotel Dobrogea **, Hotel  Florentina**,  Hotel Oriana**, Hotel Adrys**,Hotel Amarylis**,

 

Hoteluri 1 stea: Hotel Unirii  *,  Hotel Tibotur*, Pensiunea Cmc *,  Pensiunea  Elmo*,

 

Imobiliare in regim hotelier: Orasul dispune de multiple posibilitati de cazare la particularii care inchiriaza camere in case si apartamente,  precum si inchirieri ,,la cheie: garsoniere, apartamente, vile,

 

 

  
  • Conditiile de cazare ale unitatilor prezentate pe www.plaja.ro¬†respecta standardele turistice locale.

  • Toate tarifele si ofertele sunt valabile in limita disponibilului si pot expira in orice moment si nu sunt retroactive.La ofertele Zile Gratuite ,noptile gratuite se considera cele cu tarife mai mici in cazul in care exista tarife diferentiate !

  • Ofertele Speciale si Reducerile de orice tip NU se pot combina intre ele cu exceptia ofertelor la care este mentionata aceasta posibilitate si nici nu se aplica retroactiv¬† contractelor incheiate anterior.

  • Fotografiile de pe site sunt doar de prezentare si nu pot fi considerata contractuale,ele reprezentand doar efortul nostru de a imbunatatii calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare.

    Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.plaja.ro catre beneficiarii rezervarilor.

Super Oferte Litoral 2019 !