Complex La Perla Complex 2 stele

Pozitia GPS: 44.055908, 28.640885

Imagini hotel

Imaginile prezentate au strict caracter orientativ. Ele cuprind numai o parte din incaperile hotelului si sunt reprezentative pentru conditiile existente la momentul cand s-au facut fotografiile si pentru acele spatii fotografiate.


Video & Panorama 360*

Localizarea unitatii de cazare

Complexul La Perla (fost Petromar) se situeaza direct pe plaja Marii Negre, in zona linistita dintre statiunile Eforie Nord si Eforie Sud.

 
 

Descrierea unitatii de cazare

Complexul este compus din 7 vile si un hotel ( Vila Cancicov - deschisa tot timpul anului) si beneficiind de o asezare excelenta ,, Complexul Perla Marii" din Eforie Nord asigura un sejur placut atat clientilor doritori de soare si mare cat si clientilor interesati de o cura balneara cu namol de Techirghiol (lacul fiind la numai 200 m distanta).

 

Conditii de cazare

Hotelul are 12 camere standard 2* (20 mp) dotate cu baie proprie cu cabina de dus, tv, frigider, aer conditionat, balcon.

Vilele dispun de 28 camere 3* (45 mp), toate cu vedere la mare si terasa de 30 mp. Camerele din vile sunt dotate cu pat matrimonial, baie cu cabina de dus, aer conditionat, tv, frigider/minibar.

  

Servicii si Facilitati Hotel

 • Restaurant
 • Piscina Exterioara
 • Piscina pentru copii
 • Sezlonguri la piscina
 • Parcare pazita
 

Alte Oferte si Informatii Litoral 2018


Modalitati de Rezervare

Rezerva acest hotel sau cere informatii suplimentare.

VREAU INFORMATII
VREAU O REZERVARE FERMA
Rezervari prin e-mail sau formular online la Oferte Litoral 2017

Date generale

Numele si prenumele: *
Adresa de email: *
Nr. de telefon: *
De la (zi-luna-an): *
Pana la (zi-luna-an): *
Detalii cu privire la cazare (Va rugam sa precizati informatile relevante cu privire la cazarea pe care o doriti.):
Introdu acest cod de securitate: *
"Ma abonez la newsletter-ul saptamanal plaja.ro" (te poti dezabona apoi cu un singur click din orice mesaj)

Informati generale

pana la Plaja < 100 m , Internet, aer conditionat, parcare
 • Conditiile de cazare ale unitatilor prezentate pe www.plaja.ro¬†respecta standardele turistice locale.

 • Toate tarifele si ofertele sunt valabile in limita disponibilului si pot expira in orice moment si nu sunt retroactive.La ofertele Zile Gratuite ,noptile gratuite se considera cele cu tarife mai mici in cazul in care exista tarife diferentiate !

 • Ofertele Speciale si Reducerile de orice tip NU se pot combina intre ele cu exceptia ofertelor la care este mentionata aceasta posibilitate si nici nu se aplica retroactiv¬†.

 • Fotografiile de pe site sunt doar de prezentare si nu pot fi considerata contractuale,ele reprezentand doar efortul nostru de a imbunatatii calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare.

  Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.plaja.ro catre beneficiarii rezervarilor.

Super Oferte Litoral 2018 !