Vezi numele si pozitia hotelurilor pe Google Maps

Aparthoteluri Chernomorets


Arata /Ascunde acesta harta !

Descriere

Chernomorets este un orasel pescaresc (circa 2.500 loc.) de pe malul Marii Negre, situat la 8 km. nord de Sozopol, si la circa 24 km. de Burgas. Numele localitatii pana in 1951 era Sf. Nicola, provenind de la micul si frumosul golf Sveti Nicola (Agios Nicolas), se spune ca golfuletul, in forma de potcoava, poarta noroc localitatii. Biserica principala poarta numele Sf. Nicolae, ocrotitorul copiilor, marinarilor si a pescarilor. Localitatea dispune de cateva restaurante si cafenele, magazine si piata alimentara. Din oras se poate ajunge relativ usor la rezervatia naturala Strandja, Arkutino sau capul Emine. 

In Chernomorets exista multe camping-uri, vile, pensiuni si hoteluri de capacitate mica de cazare, afaceri de familie ale localnicilor, apartamente in regim hotelier. In ultimii ani in statiune s-au ridicat cateva complexe hoteliere noi si moderne, oferind conditii de cazare de lux. 

Plaja centrala a localitatii este relativ mica si ingusta, amenajata, fiind aglomerata pe timpul verii. Plaja Flores Garden (de langa camping-ul Chernomorets) este o plaja mai mare si mai lata. Cea mai mare plaja este cea care practic desparte Chernomorets de Sozopol - plaja Regala/ Tzarskya (Royal Beach). Clima este mai buna decat in regiunile nordice, avand o medie a temperaturii apei vara 20 - 26C, iar a aerului 26 - 30C.

  • Conditiile de cazare ale unitatilor prezentate pe www.plaja.ro¬†respecta standardele turistice locale.

  • Toate tarifele si ofertele sunt valabile in limita disponibilului si pot expira in orice moment si nu sunt retroactive.La ofertele Zile Gratuite ,noptile gratuite se considera cele cu tarife mai mici in cazul in care exista tarife diferentiate !

  • Ofertele Speciale si Reducerile de orice tip NU se pot combina intre ele cu exceptia ofertelor la care este mentionata aceasta posibilitate si nici nu se aplica retroactiv¬† contractelor incheiate anterior.

  • Fotografiile de pe site sunt doar de prezentare si nu pot fi considerata contractuale,ele reprezentand doar efortul nostru de a imbunatatii calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare.

    Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.plaja.ro catre beneficiarii rezervarilor.

Super Oferte Litoral 2019 !