Vezi numele si pozitia hotelurilor pe Google Maps

Hoteluri Chaika

Aparthoteluri Chaika


Arata /Ascunde acesta harta !

Descriere

 Statiunea Chaika - Regiunea Nisipurile de Aur - este situata in nordul Bulgariei, intre marile statiuni Nisipurile de Aur si Sf. Constantin si Elena, la fel cum sunt si statiunile Riviera si Sunny Day. Sunt doar cativa Km intre aceste statiuni.  

Chaika - denumirea statiunii inseamna “pescarus”,ale carei avantaje, pe langa liniste este data si de apropierea de cele doua mari statiuni: Nisipurile de Aur si Sf. Constantin si Elena. Intimitatea oferita de aceasta statiune se completeaza perfect cu aglomeratia statiunilor din imprejurimi.  

  

Plaja

 Plaja cu nisip fin , neaglomerata , lunga de circa 4-5 km , amenajata. Plaja Cabacum este considerata zona cea mai atractiva . 

Cazare,Hoteluri,Vile,Pensiuni, Apartamente

 Statiune mica si retrasa, in care se ofera cazare in hoteluri de 1, 2,3 si 4 stele.

Pe langa hotelurile vechi construite inainte de 1989 au aparut o multime de vile si hoteluri private de mici dimensiuni dar cu conditii bune de cazare. 


    
  • Conditiile de cazare ale unitatilor prezentate pe www.plaja.ro¬†respecta standardele turistice locale.

  • Toate tarifele si ofertele sunt valabile in limita disponibilului si pot expira in orice moment si nu sunt retroactive.La ofertele Zile Gratuite ,noptile gratuite se considera cele cu tarife mai mici in cazul in care exista tarife diferentiate !

  • Ofertele Speciale si Reducerile de orice tip NU se pot combina intre ele cu exceptia ofertelor la care este mentionata aceasta posibilitate si nici nu se aplica retroactiv¬† contractelor incheiate anterior.

  • Fotografiile de pe site sunt doar de prezentare si nu pot fi considerata contractuale,ele reprezentand doar efortul nostru de a imbunatatii calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare.

    Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.plaja.ro catre beneficiarii rezervarilor.

Super Oferte Litoral 2019 !