Vezi numele si pozitia hotelurilor pe Google Maps

Hoteluri Cesme


Arata /Ascunde acesta harta !

Descriere

Cesme este un oras de coasta situat in partea de vest a Turciei, in zona Marii Egee. Este o statiune de vacanta, aflata la 85 km veste de Izmir, cel mai mare centru metropolitan din zona, legatura dintre cele 2 orase fiin asigurata de o autostrada construita recent. Districtul Cesme se invecineaza cu alte 2 districte – Karaburun la nord si Urla la est, ambele facand parte din Provincia Izmir.

Numele „Cesme” inseamna „fantana” si a fost dat orasului, probabil, datorita numeroaselor fantani otomane raspandite in tot orasul.

Cesme este o localitate cu case taranesti si residente secundare in mod special pentru locuitorii instariti ai Izmir-ului de mai bine de un secol. In ultimele decenii s-a dezvoltat considerabil, devenin unul din centrele cele mai importante ale turismului international. Porturi de agrement, foarte multe hoteluri, cluburi, restaurante, boutique hoteluri si pensiuni se gasesc in centrul orasului si in orasele si satele din imprejurimi, la fel ca si plajele foarte cunoscute.

In ceea ce priveste turismul, se obisnuieste ca resorturile aflate in districtul Cesme pe o lungime de 90 km sa fie denumite de plajele proprii, golfurile sau atractiile pe care le ofera, asa cum este Sifne (Ilica).

Locuri de vizitat – Castelul Cesme, un caravanserai construit inca din 1528 prin ordinul lui Suleyman Magnificul si transformat acum in boutique hotel, Biserica Ortodoxa Greaca din secolul 19 a lui Ayios Haralambos folosita pentru expozitii temporare, vechi case otomane sau grecesti.

Ilica este un mare resort situat la 5 km vest de Cesme de care depinde administrativ, renumit pentru izvoarele sale termale. Dispune de o plaja propie lunga de 1.5 km, precum si de conditii favorabile de vant, fiind o destinatie renumita pentru windsurfing.

 
  • Conditiile de cazare ale unitatilor prezentate pe www.plaja.ro¬†respecta standardele turistice locale.

  • Toate tarifele si ofertele sunt valabile in limita disponibilului si pot expira in orice moment si nu sunt retroactive.La ofertele Zile Gratuite ,noptile gratuite se considera cele cu tarife mai mici in cazul in care exista tarife diferentiate !

  • Ofertele Speciale si Reducerile de orice tip NU se pot combina intre ele cu exceptia ofertelor la care este mentionata aceasta posibilitate si nici nu se aplica retroactiv¬† contractelor incheiate anterior.

  • Fotografiile de pe site sunt doar de prezentare si nu pot fi considerata contractuale,ele reprezentand doar efortul nostru de a imbunatatii calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare.

    Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.plaja.ro catre beneficiarii rezervarilor.

Super Oferte Litoral 2019 !