Vezi numele si pozitia hotelurilor pe Google Maps

Hoteluri Cascais

Pensiuni/Vile Cascais


Descriere

Cascais este un oraş de coastă în municipalitatea Cascais, în Portugalia, la 30 kilometri vest de Lisabona, cu aproximativ 35.000 de locuitori. Este o suburbie cosmopolita a capitalei portugheze şi una dintre cele mai bogate localitati din Portugalia.

Fostul sat pescaresc si-a câştigat faima ca statiune estivala pentru familia regala a Portugaliei în secolul al XIX-lea - inceputul secolului al XX-lea. In zilele noastre, Cascais este o statiune populară pentru turişti, atât portughezi cat şi străini. Este situat pe Coasta Estoril (numită astfel după Estoril, o parohie civilă), din subregiunea Grande Lisboa. Cascais are un aeroport pentru aviaţie generală, care deserveste regiunea Lisabona, in Tires (S. Domingos de Rana), Aeroporto Municipal de Cascais.

Cu plaje mici, pitoreşti, şi cu barci de pescuit si ape paşnice, Cascais este departe de agitaţia din apropiere de Lisabona.
Odata doar un sat pescaresc, a crescut în dimensiune şi in popularitate în ultimii ani, devenind un loc sofisticat, cu multe magazine elegante şi cu o atmosferă relaxata. O mare varietate de baruri, cafenele şi restaurante satisface mulţimea de turişti vara, care umple piaţa principală a oraşului pe timp de noapte.

Daca ajungeti in Cascais un ratati: biserica parohială din secolul al XVI-lea, cu altarul sau din lemn sculptat şi aurit, cu peretii sai placati cu placute de gresie - azulejo. Există, de asemenea, picturi ale unora dintre cei mai cunoscuti artisti din Portugalia, in special Josefa de Óbidos.

Situat aproape de mare, Muzeul Municipal din Cascais, gazduit de Palatul Conţilor de Castro Guimarães, detine piese rare de mobilier in stil indo-portughez, o bibliotecă cu peste 25.000 de cărţi (inclusiv unele ediţii din secolul al XVII-lea şi un manuscris care dateaza din 1505) şi o mica gradina zoologica.

Muzeul Marii din Cascais ilustrează asocierea strânsă a oraşului cu Oceanul Atlantic, printr-o gama larga de exponate conexe, inclusiv harti vechi, articole de îmbrăcăminte de pescari, modele de bărci, şi bucăţi de comori recuperate de pe navele naufragiate în apele din jur.

Fortul din Cascais, care dateaza din secolul al XVI-lea, cunoscut si sub numele de Cidadela, a fost construit pentru a proteja Golful Cascais. Face parte dintr-o intreaga linie de cetăţi de-a lungul estuarului Tagus, care au fost construite pentru a proteja orasul Lisabona impotriva invadatorilor. Cetatea se bucura de o panorama frumoasa şi are, de asemenea, un mic muzeu de artilerie, in aer liber.

În apropiere, Boca do Inferno (Gura Iadului), la 3 km vest de Cascais, este o stâncă neobişnuita, în formă de crater, în mod constant sub atacul valurile zdrobitoare ale Oceanul Atlantic. Mai departe, de-a lungul coastei, se afla magnific plaja de nisip Guincho, un loc apreciat printre surferi şi windsurferi din toată lumea.

Obiective turistice in Cascais si in apropiere:

- castele: Guimaraes, Montemor - o - Velho, Soure, Leiria, Ourem, Santa Maria da Feira, Marialva, Pinhel, Almourol, Castelul Maurilor, Sao Jorge, Portalegre, Marvao, Sagres, Braganca, Silves, zidurile cetatii Serpa;

- monumente: turnul din Belem, Monumentul Descoperirilor, Cristo Rei, Peninsula Razboiului;

- gradini si parcuri: Gradina Botanica a Universitatii din Coimbra, Gradina da Estrela, Gradina Santa Barbara, Gradina Palatului Episcopal;

- palate si case istorice: Palatul Ducilor de Braganca, Palatul National Ajuda, Palatul National Belem, Palatul Monserrate, Palatul National Pena, Palatul National Queluz, Palatul National Sintra, Palatul National Mafra, Palatul Mateus, Casa do Infante, Palatul Episcopal, Palatul Bursei, Palatul Arhiepiscopului, Palatul Seteais, Quinta da Regaleira;

- muzee si galerii: Muzeul Calouste Gulbenkian, Colectia Berardo, Fundatia Serralves, Biblioteca Joanina, Muzeul Electricitatii, Muzeul National al Trasurilor, Muzeul Biscainhos, Muzeul Medina, Muzeul Pius al XII-lea, Muzeul National Soares doa Reis, Muzeul Militar, Muzeul de Arheologie Serpa, Muzeul Ceasului;

- biserici si manastiri: Manastirea Jeronimos, Catedrala din Braga, Catedrala din Porto, Biserica Sf. Francisc, Turnul si Biserica Clericilor, catedrala din Viseu, locul de pelerinaj Bom Jesus do Monte, Manastirea Batalha, Manastirea Ordinului lui Hristos, Manastirea Alcobaca, Bazilica Estrela, Biserica Santo Ildefonso, Bazilica Congregados, Biserica Sf. Pavel, Sanctuarul Sameiro, Biserica Milei, Biserica Sao Vicente, Biserica Bom Jesus da Cruz, Biserica Sf. Maria, Manastirea Sao Vicente de Fora, Panteonul National, Biserica Nossa Senhora dos Remedios, Manastirea Carmo;

- atractii naturale: Ponta da Piedade, Parcul natural Ria Formosa, Parcul natural de Coasta Alentejo si Vicente.

 
  • Conditiile de cazare ale unitatilor prezentate pe www.plaja.ro respecta standardele turistice locale.

  • Toate tarifele si ofertele sunt valabile in limita disponibilului si pot expira in orice moment si nu sunt retroactive.La ofertele Zile Gratuite ,noptile gratuite se considera cele cu tarife mai mici in cazul in care exista tarife diferentiate !

  • Ofertele Speciale si Reducerile de orice tip NU se pot combina intre ele cu exceptia ofertelor la care este mentionata aceasta posibilitate si nici nu se aplica retroactiv  contractelor incheiate anterior.

  • Fotografiile de pe site sunt doar de prezentare si nu pot fi considerata contractuale,ele reprezentand doar efortul nostru de a imbunatatii calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare.

    Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.plaja.ro catre beneficiarii rezervarilor.

Super Oferte Litoral 2019 !