Vezi numele si pozitia hotelurilor pe Google Maps

Hoteluri Carvoeiro

Aparthoteluri Carvoeiro


Descriere

Carvoeiro (situat aproximativ la jumatatea drumului intre Albufeira şi Portimão) este o staţiune litorala mică, situata între stânci, înconjurata de un amestec traditional de case albe, cu strazi inguste si pietruite, şi vile private de lux, cu grădini verzi. Satul este foarte pitoresc, oferind peisaje instantanee tipice regiunii Algarve. Stâncile şi potecile deluroase oferă cele mai frumoase vederi de-a lungul coastei, cu numeroasele sale pesteri, grote si plaje ascunse in mici golfulete.

Satul în sine este mic, format în principal din trei străzi. Dar aceste străzi oferă o mare varietate de restaurante, magazine, baruri şi servicii. Din centrul satului, staţiunea se întinde atât la est spre Porches şi Armação de Pêra, cat şi la vest spre Boa Nova si Praia da Rocha.

Plaja din Carvoeiro este chiar lângă piaţa principală şi uşor accesibila, deşi incercarea de a gasi un loc de parcare poate fi o provocare în sezonul de vârf. Barcile de pescuit colorate, atat de emblematice pentru regiunea Algarve, sunt o constantă pe plajă şi sunt un fundal luminos pentru sporturile nautice disponibile aici.

Plajele din aceasta zona tind să fie mai mici, inchise in golfulete, dar sunt de o frumuseţe excepţională. Unele necesită o plimbare obositoare în jos (şi dupa ziua de plaja - inapoi in sus!), coborand pe scari sapate in stâncă, dar efortul merită pe deplin. Nu trebuie ratate plajele Albandeira, Benagil, Marinha, Vale do Cova şi Centeanes. Trebuie, de asemenea, să va rezervati timp pentru o plimbare de-a lungul varfurilor stancilor la Algar Seco, unde veti fi uimiti de formaţiunile ciudate de rocă şi de pesterile de mare.

Obiective turistice in Carvoeiro si in apropiere:

- castele: Guimaraes, Montemor-o-Velho, Penela, Soure, Leiria, Ourem, Santa Maria da Feira, Marialva, Pinhel, Almourol, Castelul Maurilor, Sao Jorge, Portalegre, Marvao, Braganca, zidurile cetatii Serpa, castelul Silves;

- monumente: turnul Belem, Monumentul Descoperirilor, Cristo Rei, Peninsula Razboiului;

- gradini si parcuri: Gradina Botanica a Universitatii din Coimbra, Gradina da Estrela, Gradina Santa Barbara, Gradina Palatului Episcopal;

- palate si case istorice: Palatul Ducilor de Braganca, Palatul National Ajuda, Palatul National Belem, Palatul Monserrate, Palatul National Pena, Palatul National Queluz, Palatul National Sintra, Palatul National Mafra, Palatul Mateus, Casa do Infante, Palatul Episcopal, Palatul Bursei, Palatul Arhiepiscopului, Palatul Seteais, Quinta da Regaleira;

- muzee si galerii: Muzeul Calouste Gulbenkian, Colectia Berardo, Fundatia Serralves, Biblioteca Joanina, Muzeul Electricitatii, Muzeul National al Trasurilor, Muzeul Biscainhos, Muzeul Medina, Muzeul Pius al XII-lea, Muzeul National Soares doa Reis, Muzeul Militar, Muzeul de Arheologie Serpa, Muzeul Ceasului;

- biserici si manastiri: Manastirea Jeronimos, Catedrala din Braga, Catedrala din Porto, Biserica Sf. Francisc, Turnul si Biserica Clericilor, catedrala din Viseu, locul de pelerinaj Bom Jesus do Monte, Manastirea Batalha, Manastirea Ordinului lui Hristos, Manastirea Alcobaca, Bazilica Estrela, Biserica Santo Ildefonso, Bazilica Congregados, Biserica Sf. Pavel, Sanctuarul Sameiro, Biserica Milei, Biserica Sao Vicente, Biserica Bom Jesus da Cruz, Biserica Sf. Maria, Manastirea Sao Vicente de Fora, Panteonul National, Biserica Nossa Senhora dos Remedios, Manastirea Carmo;

- atractii naturale: Ponta da Piedade, Parcul natural Ria Formosa, Parcul natural de Coasta Alentejo si Vicente.

  • Conditiile de cazare ale unitatilor prezentate pe www.plaja.ro respecta standardele turistice locale.

  • Toate tarifele si ofertele sunt valabile in limita disponibilului si pot expira in orice moment si nu sunt retroactive.La ofertele Zile Gratuite ,noptile gratuite se considera cele cu tarife mai mici in cazul in care exista tarife diferentiate !

  • Ofertele Speciale si Reducerile de orice tip NU se pot combina intre ele cu exceptia ofertelor la care este mentionata aceasta posibilitate si nici nu se aplica retroactiv  contractelor incheiate anterior.

  • Fotografiile de pe site sunt doar de prezentare si nu pot fi considerata contractuale,ele reprezentand doar efortul nostru de a imbunatatii calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare.

    Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.plaja.ro catre beneficiarii rezervarilor.

Super Oferte Litoral 2019 !