Vezi numele si pozitia hotelurilor pe Google Maps

Hoteluri Carcavelos


Descriere

Situat la vest de Lisabona (la aproximativ 12 km), la jumătatea distanţei dintre centrul oraşului şi Cascais, Carcavelos - oraşul cosmopolit de pe malul marii este cunoscut si apreciat pentru plajele sale cu nisip, care se intind pe distante lungi.

Zona de la malul mării este dominata de imensul Fort São Julião da Barra, care a servit drept închisoare politică în secolele al XVIII-lea si al XIX-lea. O succesiune iezuiţi, liberali şi absolutisti au putrezit în temniţe ei umede.

Carcavelos a fost odată bine-cunoscut pentru vinul sau puternic, alb, dulce, devenit celebru în 1782, atunci când regele Portugaliei a trimis o cutie drept cadou împăratului Chinei.

Cu valuri garantate, de dimensiune mica spre mijlocie, Carcavelos este un paradis al tinerilor surferi, în special în timpul verii.
In fiecare joi, o piaţă imensă, unde se vand haine ieftine si de bună calitate, se intinde din zona garii pana in centrul oraşului.
În apropiere, pe un banc de nisip, la gura estuarului Tagus se afla farul Bugio, constând dintr-o fortăreaţă rotundă, de piatră, cu un turn central. Iniţial, din lemn, a fost început în timpul domniei lui João al III-lea, în secolul al XVII-lea. A fost contruit la gura de varsare a raului Tagus pentru a apara zona de navele inamice; in prezent serveste drept resedinta de vara Ministerului Apararii.

Situat în centrul oraşului din apropiere - Oeiras, rafinatul palat care dateaza din secolul al XVIII-lea, al Marchizului de Pombal, merită sa fie văzut pentru arcadele sale, aripile semi-circulare şi curioasele sale streşini chinezesti.

Carcavelos gazduieste si un număr de şcoli internaţionale, inclusiv Saint Julian (São Júlio).

 
  • Conditiile de cazare ale unitatilor prezentate pe www.plaja.ro respecta standardele turistice locale.

  • Toate tarifele si ofertele sunt valabile in limita disponibilului si pot expira in orice moment si nu sunt retroactive.La ofertele Zile Gratuite ,noptile gratuite se considera cele cu tarife mai mici in cazul in care exista tarife diferentiate !

  • Ofertele Speciale si Reducerile de orice tip NU se pot combina intre ele cu exceptia ofertelor la care este mentionata aceasta posibilitate si nici nu se aplica retroactiv  contractelor incheiate anterior.

  • Fotografiile de pe site sunt doar de prezentare si nu pot fi considerata contractuale,ele reprezentand doar efortul nostru de a imbunatatii calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare.

    Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.plaja.ro catre beneficiarii rezervarilor.

Super Oferte Litoral 2019 !