Vezi numele si pozitia hotelurilor pe Google Maps

Hoteluri Calella

Aparthoteluri Calella


Arata /Ascunde acesta harta !

Descriere

Calella (Costa Maresme, Spania) ofera turistilor o viata de noapte animata, dar si vacante de neuitat gratie minunatelor plaje din aceasta zona. Datorita climei placute pe perioada intregului an, la Clubul Nautic se pot practica diferite sproturio nautice. Terasele si restaurantele de la malul marii imbie vizitatorii sa deguste din mancarurile tadititonale catalane. 

 

Obiective Turistice

Turistii nu pot pierde ocazia de a vizita biserica Sfanta Maria (constructie neoclasica), Casa de los Salvador (sec. XIV), Casa Sivilla (sec. XVI), capelele San Quirze si Santa Julita. Parcul Dalmau este perfect pentru odihna si plimbari in aer liber. Pasajul Maritim conduce calatorul catre zona Farului ; aceasta constructie marinareasca, transformata in simbolul orasului, se ridica pe un postament care domina toata coasta.

  • Conditiile de cazare ale unitatilor prezentate pe www.plaja.ro¬†respecta standardele turistice locale.

  • Toate tarifele si ofertele sunt valabile in limita disponibilului si pot expira in orice moment si nu sunt retroactive.La ofertele Zile Gratuite ,noptile gratuite se considera cele cu tarife mai mici in cazul in care exista tarife diferentiate !

  • Ofertele Speciale si Reducerile de orice tip NU se pot combina intre ele cu exceptia ofertelor la care este mentionata aceasta posibilitate si nici nu se aplica retroactiv¬† contractelor incheiate anterior.

  • Fotografiile de pe site sunt doar de prezentare si nu pot fi considerata contractuale,ele reprezentand doar efortul nostru de a imbunatatii calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare.

    Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.plaja.ro catre beneficiarii rezervarilor.

Super Oferte Litoral 2019 !