Vezi numele si pozitia hotelurilor pe Google Maps

Hoteluri Benidorm

Aparthoteluri Benidorm


Arata /Ascunde acesta harta !

Descriere

Situat in plina zona La Marina Baixa, Benidorm este una dintre principalele destinatii turistice ale coastei Blanca (Alicante, Spania), datorita excelentelor sale plaje, dar si a unei ample oferte de cazare si petrecere a timpului liber. Zona veche a orasului, asezat pe o zona de patrimoniu, contrasteaza cu marile bulevarde pline de constructii moderne, terase, de-a lungul celor peste 5km de litoral.

Posibilitatile de petrecere a timpului liber pe care le ofera Benidorm sunt nenumarate: de la plimbarile pe faleza sau baile in mare, pana la practicarea sporturilor nautice (scufundari, schi acvatic, windsurf) sau excursiile cu vaporul la insula Benidorm. Nu trebuie trecute cu vederea sarbatorile specifice din acesta zona si nici gastronomia ai carei protagonisti sunt pestele si orezul.

 

Plaja

 

1. Levante, din nisip fin auri (2000m – lungime, 66m – latime), cu valuri linistite, iese in evidenta prin calitatea serviciilor oferite. Majoritatea vizitatorilor sunt straini.

2. Poniente, din nisip auriu fin de foarte buna calitate (3200m – lungime, 80m – latime), cu valui moderate, este marginit de o faleza cu palmieri. Rocile care se afla in apropierea parcului reprezinta cea mai buna zona pentru pescuit a plajei.

3. La Almadraba, din nisip fin auriu amestecat cu pietris fin (750m – lungime si 6m – latime), este o plaja inconjurata de arbori, iar valurile sunt linistite.  

Obiective Turistice

 

Nu pierdeti: Biserica Sant Jaime, Balconul Mediteranei (de unde veti avea parte d o splendida panorama a marii), parcul L’Aigüera, insula Benidorm (despre care legenda spune ca ar fi o bucata de roca a apropiatului Puig Campana, pe care viteazul Roland a taiat-o cu spada sa in timpul unei lupte in razboiul lui Charlemagne). Bogatele sale strafunduri, au transformat insula intr-un adevarta paradis pentru cei pasionati de scufundari. 

  • Conditiile de cazare ale unitatilor prezentate pe www.plaja.ro¬†respecta standardele turistice locale.

  • Toate tarifele si ofertele sunt valabile in limita disponibilului si pot expira in orice moment si nu sunt retroactive.La ofertele Zile Gratuite ,noptile gratuite se considera cele cu tarife mai mici in cazul in care exista tarife diferentiate !

  • Ofertele Speciale si Reducerile de orice tip NU se pot combina intre ele cu exceptia ofertelor la care este mentionata aceasta posibilitate si nici nu se aplica retroactiv¬† contractelor incheiate anterior.

  • Fotografiile de pe site sunt doar de prezentare si nu pot fi considerata contractuale,ele reprezentand doar efortul nostru de a imbunatatii calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare.

    Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.plaja.ro catre beneficiarii rezervarilor.

Super Oferte Litoral 2019 !