Vezi numele si pozitia hotelurilor pe Google Maps

Hoteluri Benalmadena

Aparthoteluri Benalmadena


Arata /Ascunde acesta harta !

Descriere

Benalmadena este unul dintre nucleele turistice cele mai importante ale Costa del Sol occidentale (Spania). Infrastructura si serviciile localitatii se completeaza cu un parc de distractii international. Benalmádena se intinde de la muntii Mijas pana la marea Mediterana si este asezata in trepte, astfel favorizand o panorama nemaipomenita: mai intai Benalmádena, apoi nucleul urban Arroyo de la Miel si, in final, Benalmádena – Costa, unde gasim un numar mare de hoteluri, terenuri de golf, cazinouri si un port sportiv.

 

Plaja

 

Plajele cele mai cunoscute si cu grad inalt de ocupare tocmai datorita dotarilor (servicii igienico-sanitare, dusuri, chioscuri, baruri pe plaja, restaurante, zone cu sezlonguri, sporturi nautice, retele si terenuri de voley, parcare, port pentru imbarcatiunile private, hidrobiciclete) sunt urmatoarele: Santa Ana, Maites si La Víbora.

1.   Santa Ana, din nisip gri mediu (600m – lungime, 20m – latime), este o plaja urbana care ofera o priveliste nemaipomenita inspre castelul Bil – Bil. Dotari: posibiliatate de cazare, autobuz, dus, supraveghere, chioscuri balneare, cosuri de gunoi, politie locala, restaurante, umbrele, inchiriere articole sportive si de plaja, sporturi nautice, sezlonguri, faleza, Crucea Rosie (cu şalupă), telefon, asigura curatenia pe plaja, semnalizarea pericolului.

2.   Tajo de la Soga, din nisip mediu, gri (300m – lungime si 25m – latime), este o plaja cu situare rustica si grad scazut de ocupare, unde se pot practica scufundarile si pescuitul. Dotari: sporturi nautice, chioscuri balneare, umbrele, sezlonguri, cosuri de gunoi, semnalizarea pericolului, se asigura curatenia pe plaja.

3.   Arroyo de la Miel – Bil-Bil, situata intr-o zona urbana intre portul sportiv La Marina si castelul Bil-Bil, este formata din nisip mediu, gri (1400m – lungime, 20m – latime) si are ca dotari: telefoane publice, posibiliatate de cazare, autobuz, dus, supraveghere, chioscuri balneare, cosuri de gunoi, politie locala, restaurante, umbrele, inchiriere articole sportive si de plaja, sporturi nautice, sezlonguri, faleza, Crucea Rosie (cu şalupă),  asigura curatenia pe plaja, semnalizarea pericolului, acces pentru persoane cu nevoi speciale.

Obiective Turistice

 

Castelul Bil – Bil iese in evidenta prin originalitatea sa; este situat in apropierea plajei. A fost construit in 1934 in stil neoarab si, in prezent, este folosit de Primarie pentru organizarea de expozitii si evenimente culturale. Interesante sunt si gradinile Muro, combinatie de plante si apa, creata de César Manrique.

  • Conditiile de cazare ale unitatilor prezentate pe www.plaja.ro respecta standardele turistice locale.

  • Toate tarifele si ofertele sunt valabile in limita disponibilului si pot expira in orice moment si nu sunt retroactive.La ofertele Zile Gratuite ,noptile gratuite se considera cele cu tarife mai mici in cazul in care exista tarife diferentiate !

  • Ofertele Speciale si Reducerile de orice tip NU se pot combina intre ele cu exceptia ofertelor la care este mentionata aceasta posibilitate si nici nu se aplica retroactiv  contractelor incheiate anterior.

  • Fotografiile de pe site sunt doar de prezentare si nu pot fi considerata contractuale,ele reprezentand doar efortul nostru de a imbunatatii calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare.

    Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.plaja.ro catre beneficiarii rezervarilor.

Super Oferte Litoral 2019 !