Vezi numele si pozitia hotelurilor pe Google Maps

Hoteluri Beiras


Descriere

Portugalia este o ţară muntoasă, cu un mediu nepoluat. Peisajul său pur şi bine conservat se mândreşte cu păduri dese şi aflorimente stancoase.

În Beiras veţi găsi o mare varietate de natură, istorie şi cultură. În primul rând, există lacuri glaciare, ape de izvor şi tot felul de sporturi în aer liber: pe pamant, în aer saupe apă.

Parcul Natural Serra da Estrela merita o vizită, pentru că se mândreşte cu apele izvoarele limpezi cu apa, locul de unde izvorasc raurile Zêzere şi Mondego.

Dacă te simţi energic, mergi la Linhares, unde poti te poti bucura de un zbor aventuros cu parapanta.

Pentru piscine naturale va asteapta in Serra da Lousã şi Serra do Açor. Iar pentru a va bucura de trasee linistite, vizitati Serra do Caramulo. Toate acestea reprezinta Beiras, unde veţi găsi, de asemenea, oportunitati pentru canotaj şi rafting, alpinism, abseiling şi multe alte sporturi de aventură. Şi asiguraţi-vă că petreceti mai mult timp pe coasta Atlanticului, bucurandu-va de nisipul alb al plajelor sale si de valurile mari ale oceanului.

De asemenea, în Beiras se afla localitatea Coimbra, unde se afla cea mai veche universitate din Portugalia, cu fabuloasa sa biblioteca in stil baroc.

Regiunea este umpluta cu istoria luptelor înverşunate şi cu poveştile legate de rădăcinile Portugaliei, de dinainte de a deveni o naţiune. Mergeti si cunoasteti satele istorice, cum ar fi Monsanto, oraşele, cum ar fi Guarda sau Viseu, dominate de arhitectura tradiţionala din piatră, specifica Centrului Portugalei.

Beiras este o regiune caracterizata prin ospitalitate caldă, oferind vizitatorilor turism rural autentic. Farmecul oamenilor din aceasta zona poate fi descoperit în autenticitatea ritualurilor lor, şi in festivitatile lor populare religioase, cum ar fi Pastele. Dar este, de asemenea, prezent în bucătăria lor, cu brânzeturile specifice zonei, cârnaţi şi miere de munte. Toate acestea vă aşteaptă.

 
  • Conditiile de cazare ale unitatilor prezentate pe www.plaja.ro respecta standardele turistice locale.

  • Toate tarifele si ofertele sunt valabile in limita disponibilului si pot expira in orice moment si nu sunt retroactive.La ofertele Zile Gratuite ,noptile gratuite se considera cele cu tarife mai mici in cazul in care exista tarife diferentiate !

  • Ofertele Speciale si Reducerile de orice tip NU se pot combina intre ele cu exceptia ofertelor la care este mentionata aceasta posibilitate si nici nu se aplica retroactiv  contractelor incheiate anterior.

  • Fotografiile de pe site sunt doar de prezentare si nu pot fi considerata contractuale,ele reprezentand doar efortul nostru de a imbunatatii calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare.

    Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.plaja.ro catre beneficiarii rezervarilor.

Super Oferte Litoral 2019 !