Vezi numele si pozitia hotelurilor pe Google Maps

Hoteluri Ayvalik


Descriere

Ayvalik este un oras situat in partea nord-vestica a Turciei, pe coasta Marii Egee. Este un district al provinciei Balikesir, avand vedere catre Insulele Grecesti Lesbos.

Orasul este situat pe o campie de coasta, inconjurata de dealuri joase acoperite de pini si maslini. Este de asemenea inconjurat de Arhipelagul de Insule Ayvalik pe mare si de Peninsula Hakkibey la sud. Regiunea are un climat mediteranean cu ierni blande si ploioase si veri calde si secetoase.

Ayvalik, ocupat in trecut de greci, formeaza astazi, impreuna cu numeroasele insule ce inconjoara golful, importante statiuni de vacanta. Cea mai importanta si cea mai mare insula este Alibey legata de Lale Adasi printr-un pod inca din anul 1960. Acesta a fost primul pod din Turcia si este si azi cel mai vechi pod care leaga 2 tinuturi despartite de o stramtoare.

In aceasta statiune se gasesc 2 dintre cele mai lungi plaje de nisip ale Turciei – Sarimsakli si Altinova.

In ultimii ani Ayvalik a devenit o destinatie cautata pentru amatorii de scuba diving, datorita faunei subacvatice.

Aceasta regiune este de asemenea foarte apreciata pentru calitatea uleiului de masline.

O alta atractie a regiunii este Bergama (inainte Pergamon) datorita ruinelor acesteia care dateaza din antichitate.

Informatii preluate de pe http://en.wikipedia.org/

  • Conditiile de cazare ale unitatilor prezentate pe www.plaja.ro¬†respecta standardele turistice locale.

  • Toate tarifele si ofertele sunt valabile in limita disponibilului si pot expira in orice moment si nu sunt retroactive.La ofertele Zile Gratuite ,noptile gratuite se considera cele cu tarife mai mici in cazul in care exista tarife diferentiate !

  • Ofertele Speciale si Reducerile de orice tip NU se pot combina intre ele cu exceptia ofertelor la care este mentionata aceasta posibilitate si nici nu se aplica retroactiv¬† contractelor incheiate anterior.

  • Fotografiile de pe site sunt doar de prezentare si nu pot fi considerata contractuale,ele reprezentand doar efortul nostru de a imbunatatii calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare.

    Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.plaja.ro catre beneficiarii rezervarilor.

Super Oferte Litoral 2019 !