Vezi numele si pozitia hotelurilor pe Google Maps

Hoteluri Antalya


Descriere

 Antalya (sau „raiul pe pamant” nume provenit de la regele Attalos, care a ordonat gasirea celui mai frumos loc de pe pamant) este un oras in sudul Turciei, situat la poalele muntilor Taurus, pe litoralul Marii Mediterane. Are o populatie (impreuna cu suburbiile) de cca 700 mii de locuitori, care pe timpul verii poate ajunfa chiar si la 2 milioane, datorita valului de turisti care viziteaza aceasta zona. Este centru administrativ al provinciei cu acelasi nume si una din cele mai importante statuni de pe litoralul mediteranean (fiind supranumita si „capitala rivierei turcesti"), precum si un important port si aeroport international. Printre obiectivele turistice majore se numara Muzeul regional al Antalyei (cu o bogata colectie arheologica), cartierul vechi al orasului, care este si cea mai vizitata zona, numit Kaleiçi, unde se afla portile imparatului Hadrian (sec. II), muzeul Kaleiçi (in incinta fostei biserici ortodoxe Sf.Gheorghe), mai multe moschei din perioada otomana, printre care si ruinele moscheii Korkut construita in sec. II ca si templu roman, transformat ulterior in biserica crestina si apoi, in sec. XV, in moschee s.a.m.d.

Ca si activitati recreative, Antalya ofera o larga paleta de unde puteti alege: golful, rafting, scufundari, safari, calarie, vizitele la unul dintre cele 3 aqua parcuri, la muzee, zona Kaleici (o zona formata din foste case otomane, care in prezent au fost transformate in restaurante, hoteluri, cafenele, magazie), sau orasul antic Aspensos situat la doar 4 km de autostrada Antalya-Alanya.

Clima este mediteraneana, cu veri calde si uscate, si ierni blande si ploioase. Aici 300 de zile pe an sunt insorite, temperaturile aerului vara putand ajunge pana la 40°C si ale apei sunt cuprinse intre 15-28 °C.

 

  • Conditiile de cazare ale unitatilor prezentate pe www.plaja.ro¬†respecta standardele turistice locale.

  • Toate tarifele si ofertele sunt valabile in limita disponibilului si pot expira in orice moment si nu sunt retroactive.La ofertele Zile Gratuite ,noptile gratuite se considera cele cu tarife mai mici in cazul in care exista tarife diferentiate !

  • Ofertele Speciale si Reducerile de orice tip NU se pot combina intre ele cu exceptia ofertelor la care este mentionata aceasta posibilitate si nici nu se aplica retroactiv¬† contractelor incheiate anterior.

  • Fotografiile de pe site sunt doar de prezentare si nu pot fi considerata contractuale,ele reprezentand doar efortul nostru de a imbunatatii calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare.

    Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.plaja.ro catre beneficiarii rezervarilor.

Super Oferte Litoral 2019 !