ANGAJARI

Cautam colegi pentru sezonul de vara 2019   !

 

Deoarece in perioada 01.05-31.08 cresterea volumul nostru de activitate necesita forte suplimentare, cautam 2-3 colegi, tineri si seriosi care sa faca parte din echipa noastra si sa contribuie la mentinerea calitatii serviciilor oferite clientilor nostrii !


 

 

Postul oferit : Agent de Turism Junior 

Conditii : tanar student sau absolvent de studii superioare , masterand ..etc

Candidatul ideal: 

Absolvent sau student la turism, geografie, matematica, economie, marketing, comert .etc care are timpul necesar si nevoia de a sacrifica o vara pentru a castiga bani si aa deveni profesionist in acest domeniu. Desigur si cei care au mai lucrat anterior in agentii de turism sau dept. rezervari la hoteluri sunt bineveniti .

1. Inteligent si bun utilizator de calculator si Internet - utilizam zilnic in activitatea noastra cateva zeci de sisteme de rezervari online si trebuie sa se familiarizeze rapid cu ele. I

2. Sa fie comunicativ - jobul presupune comunicatii mai inainte de toate , online, prin telefon ,e-mail ,sau chiar direct la sediu nostru cu clientii.

3. Sa fie motivat si responsabil - ne dorim colegi care vor sa lucreze intr-o agentie de turism in sezonul de varf nu numai ptr. a acumula experienta sau simpla curiozitate ci sa fie de un real sprijin pentru noi iar efortul va fi rasplatit .

Nu este necesara experienta anterioara pe postul de agent de turism deoarece modul de lucru al companiei noastre este diferit de al celorlalte firme de turism si dorim ca personalul nostru sa invete stilul si valorile noastre ( seriozitate si calitate) .Sunt bineveniti si cei care au mai lucrat in agentii de turism sau in dept. rezervari din hoteluri dar sa fie dispusi sa isi insuseasca sistemul nostru de lucru .

 

Descrierea pe scurt a activitatii 

Agent Rezervari Junior - efectuarea de rezervari hoteliere ,ofertare si vanzare pachete turistice.Internetul si telefonul sunt instrumentele de baza. Salariul este sistem comision din vanzari dar garantam salariu minim de cel putin 2000 ron/luna indiferent de nivelul vanzarilor.
O privire pe site-ul nostru va va lamuri cu ce ne ocupam si o sa aveti o imagine aproximativa a ceea ce facem zilnic. .etc

Postul este sezonier - asa cum e specificat si in caracteristica job-ului este pe perioada sezonului estival din 6 Mai pana la 31. August ( 4 luni) . Cei care se descurca onorabil pot conta si pe alte joburi in viitor la compania noastra in functie de necesitatile noastre specifice la momentul respectiv.

Pentru studentii care au examene putem gasi o formula in care sa si lucreze si sa participe la toate examenele desigur

 

 

CV-uri , detalii si informatii suplimentare doar prin e-mail : info@plaja.ro

 

*****


  • Conditiile de cazare ale unitatilor prezentate pe www.plaja.ro¬†respecta standardele turistice locale.

  • Toate tarifele si ofertele sunt valabile in limita disponibilului si pot expira in orice moment si nu sunt retroactive.La ofertele Zile Gratuite ,noptile gratuite se considera cele cu tarife mai mici in cazul in care exista tarife diferentiate !

  • Ofertele Speciale si Reducerile de orice tip NU se pot combina intre ele cu exceptia ofertelor la care este mentionata aceasta posibilitate si nici nu se aplica retroactiv¬†.

  • Fotografiile de pe site sunt doar de prezentare si nu pot fi considerata contractuale,ele reprezentand doar efortul nostru de a imbunatatii calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare.

    Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.plaja.ro catre beneficiarii rezervarilor.

Super Oferte Litoral 2019 !