Vezi numele si pozitia hotelurilor pe Google Maps

Hoteluri Alvor

Vile la cheie Alvor

Aparthoteluri Alvor


Descriere

Alvor este o localitate situata in municipalitatea Portimao, in regiunea Algarve din sudul Portugaliei. In 2001, numara 4997 de locuitori, pe o suprafata de aproximativ 15.25 km².

Alvor a fost fondat în 436 de către generalul cartaginez Aníbal Barca, ca port comercial, pe care l-a numit Portus Hannibalis. Asezarea a crescut pe malul marii, aproape de locul numit Vila Velha, unde un castru celtic domina gura de varsare a râului în timpul epocii de fier. Colonia romană Ipses a fost absorbită în timpul epocii romane.

Situat la 8 km vest de Portimão, Alvor a devenit un important port în timpul ocupaţiei maure (a fost ocupat în 716); a avut odată propriul sau castel impresionant, care a fost distrus de cutremurul din noiembrie 1755. Initial construit de cartaginezi în 436 i.Hr., a fost atacat şi jefuit de către cruciaţii creştini în 1189, în acelaşi timp in care aşezările mai mari, Silves şi Portimão, au fost ocupate. Regele João al II-lea a murit aici în 1495, după incercarea de a-si vindeca hidropizia cu apele termale de la Monchique.

Satul în sine este un labirint de străzi pietruite şi are o biserica din secolul al XVI-lea, cu un portal in stil manuelin, cu o arcada rotunjita şi motive florale abstracte. In ceea ce priveste plaja din Alvor în sine, există cateva intinderi minunate de nisip auriu spre Portimão, mai ales in micul golf din Praia Dos Tres Irmãos cu stâncile sale roşii magnifice.

Mai departe, spre est se afla pesterile şi grotele pustii la João de Areus şi plaja liniştită si retrasă din Praia do Vau.

În apropiere de Alvor gasim satucul Abidaca, situat pe o pantă, la est de Alvor; aici intalnim urme ale unei aşezări romane. Mai departe, spre est, se afla portul de pescuit, plin de viaţă, Portimão, care are numeroase restaurante bune si o multime de posibilitati de distractie pe timp de noapte.

  • Conditiile de cazare ale unitatilor prezentate pe www.plaja.ro respecta standardele turistice locale.

  • Toate tarifele si ofertele sunt valabile in limita disponibilului si pot expira in orice moment si nu sunt retroactive.La ofertele Zile Gratuite ,noptile gratuite se considera cele cu tarife mai mici in cazul in care exista tarife diferentiate !

  • Ofertele Speciale si Reducerile de orice tip NU se pot combina intre ele cu exceptia ofertelor la care este mentionata aceasta posibilitate si nici nu se aplica retroactiv  contractelor incheiate anterior.

  • Fotografiile de pe site sunt doar de prezentare si nu pot fi considerata contractuale,ele reprezentand doar efortul nostru de a imbunatatii calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare.

    Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.plaja.ro catre beneficiarii rezervarilor.

Super Oferte Litoral 2019 !