Vezi numele si pozitia hotelurilor pe Google Maps

Hoteluri Albufeira

Aparthoteluri Albufeira


Descriere

Începând cu anii 1970, pitorescul oraş pescaresc Albufeira a devenit capitala turistică a regiunii Algarve. Plajele sale cu nisip auriu şi viaţa de noapte vibranta atrag turişti din toate colţurile Europei, care sosesc în masă în timpul lunilor de vară.

În epoca romană, Albufeira se numea Baltum; poduri romane pot fi vazute in Paderne şi Guia. Maurii, care au ocupat oraşul în secolul al VIII-lea, i-au schimbat denumirea în Al-Buhera, ceea ce înseamnă "Castelul de pe mare". Pe parcursul a cinci secole de dominaţie arabă, Al-Buhera a sustinut comertul cu Africa de Nord şi, împreună cu Faro, a fost una dintre ultimele fortarete maure care au fost cucerite de portughezi în 1250.

Golfuri mici, cu plaje cu nisip, din apropiere de Albufeira sunt înconjurate de stânci inalte de gresie, oferind umbră pe timpul verii, dar şi protecţie împotriva vântului în timpul iernii.

Cele mai importante proiecte imobiliare se află la est de Albufeira, incluzand Montechoro, Areias de São João şi Oura, unde se afla o multime de hoteluri, baruri, restaurante şi discoteci.

Există o mare varietate de unitati de cazare disponibile in Albufeira, de la campinguri la hoteluri de lux de cinci stele şi, desigur, o gamă largă de cazare in complexe de apartamente. Locul de amplasare central al staţiunii face ca Albufeira sa fie statiunea preferata a multor jucători de golf. Aceasta se bucura de 3 terenuri de golf: Salgados (pentru cei mai experimentati), Balaia (pentru incepatori) si Pine Cliffs (terenul propriu al hotelului Sheraton).

Albufeira se bucura de plaje excelente, mai ales "Plaja Pescarilor" - Praia dos Pescadores - care pot fi accesate printr-un tunel din centrul oraşului. Olhos de Agua si Falesia sunt alte plaje situate foarte aproape de centrul statiunii Albufeira; acestea au o multime de facilitati pentru turisti. Plajele sunt minunate, dar în timpul verii pot deveni foarte aglomerate; dacă nu doriţi să împărtiti plaja cu sute de alti turisti, puteti explora dintre cele mai mici si mai silenţioase, ca de exemplu Praia da Galé sau Sao Rafael, la marginea statiunii Albufeira; desi sunt situate la cativa kilometri de crentul statiunii, acestea ofera facilitatile necesare turistilor (sunt amenajate) si ofera, in plus, un peisaj magnific gatie formatiunilor de stanci, care le inconjoara.

Până la 1960, Albufeira era un sat pescaresc, ca multe altele de-a lungul coastei. Cu timpul a devenit insa o destinaţie îndrăgită, fiind declarat "oras" în 1986; graniţele sale continua sa se extinda şi astăzi.

Exista restaurante pentru toate gusturile şi bugetele, iar Albufeira are, desigur, cea mai antrenanta viata de noapte dintre statiunile din regiunea Algarve, accentul punându-se pe centrul sau modern, care este situat la doar 2 km spre est. Montechoro are o mare varietate de baruri, cluburi şi restaurante, de-a lungul a ceea ce a fost poreclit "Fâşia".

Oraşul vechi este centrat în jurul piaţei principale, la scurtă distanta plaja, plin cu restaurante. Există, de asemenea, o multime de baruri, discoteci, teatre de strada, trupe live şi o multitudine de evenimente, festivaluri şi concerte în timpul lunilor de vară. In Albufeira are loc una dintre cele mai mari petreceri de Anul Nou, cu concerte în oraşul vechi şi focuri de artificii pe plaja.

Biserica São Sebastião din Piata Miguel Bombarda are o impresionanta usa in stil manuelin. De aici, strada 5 de Outubro conduce printr-un tunel direct pe plaja. Pe Praia dos Barcos puteţi vedea barcile de pescuit colorate, specifice zonei, şi pescari care descarca peşte sau isi dreg plasele.

Nu trebuie sa ratati nici arcada de pe strada Vechii Biserici (Travessa da Igreja Velha), dovada a ocupatiei maure a localitatii. „Biserica Veche", din numele strazii, se refera la ceea ce a fost odata o moschee, ulterior transformata in biserica crestina si distrusa de cutremurul din 1755.

Turnul cu ceas de pe strada Bernardino de Sousa este considerat o comoara locala, iar clopotul de fier cu filigran este iluminat in zilele de sarbatoare.

Un alt turn care merita mentionat este turnul cu ceas al Bisericii Matriz, care dateaza din secolul al XIX-lea; are 28 de metri inaltime si completeaza biserica alba neo-clasica, in al carei interior se afla o lucrare a pictorului local Samora Barros, chiar deasupa altarului.

La galeria de arta locala municipala au loc diverse expozitii, in timp de muzeul local gazduieste o colectie de ceramica medievala Ming.

La 10 km de Albufeira se afla Zoomarine - un parc maritim, unde se ofera educatie despre viata din salbaticie prin interactiunea omului cu delfinii.

  • Conditiile de cazare ale unitatilor prezentate pe www.plaja.ro respecta standardele turistice locale.

  • Toate tarifele si ofertele sunt valabile in limita disponibilului si pot expira in orice moment si nu sunt retroactive.La ofertele Zile Gratuite ,noptile gratuite se considera cele cu tarife mai mici in cazul in care exista tarife diferentiate !

  • Ofertele Speciale si Reducerile de orice tip NU se pot combina intre ele cu exceptia ofertelor la care este mentionata aceasta posibilitate si nici nu se aplica retroactiv  contractelor incheiate anterior.

  • Fotografiile de pe site sunt doar de prezentare si nu pot fi considerata contractuale,ele reprezentand doar efortul nostru de a imbunatatii calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare.

    Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.plaja.ro catre beneficiarii rezervarilor.

Super Oferte Litoral 2019 !