Vezi numele si pozitia hotelurilor pe Google Maps

Hoteluri Agios Nikolaos


Arata /Ascunde acesta harta !

Descriere

Peisajle din Agios Nikolaos sunt foarte variante. In campii la est si sud-est de sat, predomina padurile de maslini. Spre sud, muntele Itamos castiga in inaltime pe bratul Sithonia si este complet acoperit cu padure. O data cu extinderea acesteia spre nord-est (Salonikiou Beach) o parte semnificativa din teritoriul satului este acoperit cu paduri. Satul are si segmente de deal netede, alocate agriculturii. Pe plaja exista hoteluri si pensiuni, precum si gospodariile individuale care au fost construite incepand cu anii 1980. Cel mai inalt punct de pe teritoriul Agios Nikolaos este mountele Karvounas (aprox. inaltime. 550 m), in partea de sud-vest (Vourvourvou).

Plaja

Plaje:Salonikiou Beach, Pyrgos Beach, Livrochio Beach, Latoura Beach, Lagonissi Beach, Livari Beach, Vourvourou Beach, Karidi Beach, Zografou Beach, Galana Nera, o plaja situata intre Diaporos si Agios Isidoros. Pe langa plaje, Golful Vourvourou are cca. 9 insule dandu-i acestuia un aspect de laguna. Insula Diaporos, cea mai mare insula, este partial locuita. Agios Isidoros, este insula cea mai din est. Spre toate insulele si plajele de pe insule se poate ajunge numai cu barca.  

Obiective Turistice

Obiective turistice vechi de valoare, demne de vizitare in sens strict nu existenta. Cu toate acestea, o sa doriti sa aruncam o privire la: Turnul bizantin cu ceas de la Pyrgos Beach (ruine) si Mega Teichos de la Vourvourou (Livari).

  • Conditiile de cazare ale unitatilor prezentate pe www.plaja.ro respecta standardele turistice locale.

  • Toate tarifele si ofertele sunt valabile in limita disponibilului si pot expira in orice moment si nu sunt retroactive.La ofertele Zile Gratuite ,noptile gratuite se considera cele cu tarife mai mici in cazul in care exista tarife diferentiate !

  • Ofertele Speciale si Reducerile de orice tip NU se pot combina intre ele cu exceptia ofertelor la care este mentionata aceasta posibilitate si nici nu se aplica retroactiv  contractelor incheiate anterior.

  • Fotografiile de pe site sunt doar de prezentare si nu pot fi considerata contractuale,ele reprezentand doar efortul nostru de a imbunatatii calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare.

    Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.plaja.ro catre beneficiarii rezervarilor.

Super Oferte Litoral 2019 !