Vezi numele si pozitia hotelurilor pe Google Maps

Hoteluri Afitos


Descriere

Satul Afitos are o istorie bogata, care dateaza de mii de ani. Satul are un ordin de conservare al cladirilor vechi si de constructie a viitoarelor asezari, astfel incat farmecul sau nu va fi niciodata pierdut. Turistii ce viziteaza Afitos descopera strazile pietruite ale unui sat vechi, localizat pe deal, deasupra unui golf cu nisip alb. Nisipul este fin iar satul este prietenos. Pe plaja exista taverne si baruri, asa ca turistii nu trebuie sa vina inapoi in sat pentru a lua masa. Afitos are cateva baruri si taverne traditionale, reprezentand locul perfect pentru o vacanta relaxanta.

  • Conditiile de cazare ale unitatilor prezentate pe www.plaja.ro¬†respecta standardele turistice locale.

  • Toate tarifele si ofertele sunt valabile in limita disponibilului si pot expira in orice moment si nu sunt retroactive.La ofertele Zile Gratuite ,noptile gratuite se considera cele cu tarife mai mici in cazul in care exista tarife diferentiate !

  • Ofertele Speciale si Reducerile de orice tip NU se pot combina intre ele cu exceptia ofertelor la care este mentionata aceasta posibilitate si nici nu se aplica retroactiv¬† contractelor incheiate anterior.

  • Fotografiile de pe site sunt doar de prezentare si nu pot fi considerata contractuale,ele reprezentand doar efortul nostru de a imbunatatii calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare.

    Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.plaja.ro catre beneficiarii rezervarilor.

Super Oferte Litoral 2019 !