Vezi numele si pozitia hotelurilor pe Google Maps

Pensiuni/Vile 2 Mai


Arata /Ascunde acesta harta !

Descriere

 Localitatea 2 Mai ,acum cativa ani doar o simpla comuna , a devenit  in ultimul timp un loc foarte cautat de turisti in ciuda conditiilor modeste din zona . 2 Mai este situat intre Vama Veche la sud (6km ) si orasul Mangalia (5 km ) la nord. La 2 Mai si Limanu  se ajunge numai rutier , Mangalia fiind ultima statie de tren de pe litoral .Din gara Mangalia sau de oriunde din Mangalia se poate lua microbuzul care in circa 5-7 min va duce in 2 Mai sau in Limanu .La Limanu se face dreapta dupa traversarea podului peste Lacul Mangalia iar pentru 2 Mai se continua drumul national in stanga spre Vama veche. Pe timpul verii aceste microbuze circula nonstop inclusiv noaptea, la intervale de aproximativ 15min. De multi ani cunoscut ca un loc linistit in care se refugia boema bucuresteana  in cautarea unor clipe linistite si discrete la preturile de cazare cele mai mici de pe litoral In ultimele  sezoane ,localitatea a cunoscut un succes neasteptat in randul tinerilor care au dat navala atrasi de atmosfera nonconformista si de tarifele reduse la cazare si masa. La 2 Mai plaja este deseori ocupata de cei care isi instaleaza corturile aici petrecand uneori perioade mari de timp in sezonul de vara. Deasemenea au aparut si aici , ca pe tot litoralul romanesc, o multime de vile, unele dintre ele apartinind unor figuri publice binecunoscute.  Posibilitatile de agrement sunt relativ reduse, in zona sunt doar cateva localuri , majoritatea preferand ca seara sa o petreaca fie in Mangalia fie in celelate statiuni din sudul litoralului exceptand desigur pe cei care se distreaza in stilul traditional  consacrat al zonei , stand in curti la un pahar.

 

Plaja

 Plaja de la 2 Mai este marginita la nord de Digul de Sud al Portului Comercial Mangalia si de o portiune neamenajata de litoral care comunica cu plaja de la Vama Veche. Este o plaja cu un nivel acceptabil de amenajare , nerecomandata insa celor pretentiosi . 

Cazare,Hoteluri,Vile,Pensiuni, Apartamente

Cazarea in 2 Mai  se face numai la vile si case , in zona neexistand hoteluri. Acesta este si unul din aspectele care dau zonei farmecul sau caracteristic. Deasemeni o mare parte din turisti folosesc camparea in corturi care se amplaseaza oriunde inclusiv in curtile localnicilor care au descoperit astfel o metoda de a castiga ceva bani  fara a investii ceva.  Din cauza faptului ca in aceste localitati se inchiriaza aproape toate locuintele si nu sunt diferente prea mari de confort in principiu se poate face o standardizare simpla , in aceasta pagina fiind prezentate doar niste pensiuni reprezentative care va pot ajuta sa va faceti o imagine apropiata de  realitate.

 

Vile si pensiuni 3 stele: Casa Margo***, Casa Oana***, Hanul Balcanic  Hellios Inn ***,

Vile  si pensiuni 2 stele:Vila La Dinamo**, Casa Dogarilor**, Casa Mike ***,

Vile si pensiuni 1 stea: Pensiunea Nina,

Imobiliare in regim hotelier : Casa Romeo, Casa Eugenia, Casa cu Flori, Casa Rosie, Casa Geta , Vila Ion Nicolae, Vila Victoria, etc

  
  • Conditiile de cazare ale unitatilor prezentate pe www.plaja.ro¬†respecta standardele turistice locale.

  • Toate tarifele si ofertele sunt valabile in limita disponibilului si pot expira in orice moment si nu sunt retroactive.La ofertele Zile Gratuite ,noptile gratuite se considera cele cu tarife mai mici in cazul in care exista tarife diferentiate !

  • Ofertele Speciale si Reducerile de orice tip NU se pot combina intre ele cu exceptia ofertelor la care este mentionata aceasta posibilitate si nici nu se aplica retroactiv¬† contractelor incheiate anterior.

  • Fotografiile de pe site sunt doar de prezentare si nu pot fi considerata contractuale,ele reprezentand doar efortul nostru de a imbunatatii calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare.

    Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.plaja.ro catre beneficiarii rezervarilor.

Super Oferte Litoral 2019 !